De laatste jaren had ik als klanten ondermeer:
-Design Academy Eindhoven
-Summa College Welzijn
-Orthodontisten Praktijk Eindhoven
- Philips Consumer Lifestyle
-De Verkadefabriek
-TU/e


klik hier voor de prijslijst

 

Tip
Verras uw relaties met een massage kadobon!

Stoelmassages

Een stoelmassage wordt door de kleding heen gegeven zonder dat er olie bij aan te pas komt. De massage duurt 20 minuten.
De door u gewaardeerde en gekoesterde werknemers en/of zakelijke relaties zullen het zeer op prijs stellen als u hen stoelmassages aanbiedt. En dat op het moment en op de locatie die u bepaalt. Het kan op regelmatige basis, bijvoorbeeld eens per maand, of incidenteel (bv. in het kader van een personeelsactiviteit).

Andere massages

Desgewenst kan ik ook andere massagevormen verzorgen. Met mijn mobiele massagetafel kan ik ook klassieke massages op locatie geven, vanaf een half tot anderhalf uur.

Planning

Voor de planning van de massages moet vanzelfsprekend een agenda worden bijgehouden. Ik verzoek u daarvoor zorg te dragen. Stoelmassages vinden plaats in blokken van 5 massages met steeds een pauze van 20 minuten. Bij voorkeur werk ik in een rustige, afgesloten ruimte. Dat is ook prettiger voor de gemasseerde.

Fiscale voordelen

Omdat de werkgever de stoelmasseur contracteert en betaalt en dus afnemer is van de prestaties, heeft hij om die reden, op grond van artikel 15 van de Wet op de omzetbelasting 1968, recht op aftrek van voorbelasting. Deze voorbelasting betreft de 21% btw die over de diensten van de stoelmasseur en de eventuele reiskostendeclaratie betaald wordt.
Ten tweede kan de opdrachtgever het gehele factuurbedrag excl. de btw (want die heeft hij al teruggekregen) als bedrijfskosten opvoeren. Zodoende betaalt hij/zij minder inkomstenbelasting.
Bovenstaande is overigens alleen aftrekbaar onder de volgende condities:
• De opdrachtgever heeft de stoelmassage in een ARBO-plan staan waarin duidelijk gemaakt wordt dat dit een positieve uitwerking heeft op de werknemer
• De massages dienen onder werktijd plaats te vinden
• De werknemer betaalt geen eigen bijdrage.

Gedeelde lasten, gedeelde lusten

Het is een geheel ander gebaar maar het is tevens mogelijk dat u in overleg met uw werknemers kiest voor de volgende optie:
Binnen werktijd betalen de werknemers zelf voor de massages. De meeste werknemers kunnen deze kosten vervolgens declareren bij hun zorgverzekeraar. Indien u samen hiervoor kiest bezorg ik uw werknemers een factuur die ze zelf kunnen declareren.