Je kunt bij mij terecht voor:
-klassieke massage
-shiatsu stoelmassage
-voetreflexologie

Voor alle duidelijkheid: geen erotische massage

klik hier voor de prijslijst

Tip!!
Verras je vrienden met een massage kadobon!
Meer info op de prijslijst

 

Ik beschouw masseren als een subtiel vak, dat met aandacht uitgevoerd moet worden. Met mijn handen stem ik me af op iemands lichaam. Een lichaam geeft tijdens het masseren voortdurend signalen af. Het is de kunst die te verstaan en daar verstandig mee om te gaan. Een massage wordt dan een wisselwerking.

Ik probeer van de massage een vloeiend & aangenaam geheel op maat te maken, zodat je je in goede handen voelt. In mijn manier van masseren ben ik het meest gevormd door de intuitieve massage. Via mijn handen maak ik contact met het lichaam om zo te voelen waar het gespannen is en wat het nodig heeft om die spanning los te laten.

Door de opleiding sportmassage beschik ik over een gedegen kennis van anatomie, fysiologie en verschillende massagetechnieken. Daarnaast heb ik de opleiding voor voetreflexologie afgerond.
Ook heb ik een afgeronde professionele opleiding voor stoelmassage, een vorm van drukpuntmassage die zeer geschikt is voor bedrijven maar desgewenst ook voor particulieren.

Massage is erg effectief bij vastzittende, pijnlijke spieren en alle klachten die daar uit voortkomen, zoals hoofd-, rug- en schouderpijn, RSI, kuitkrampen, etc. Massage kan ook heel goed werken als ondersteuning bij stress gerelateerde klachten, herstel van ziekte of oververmoeidheid, en rouw- of veranderingsprocessen. Een massage kun je natuurlijk ook ondergaan omdat het gewoon fijn is!